Miért minket válasszatok?

Miért minket válasszatok?

A Dubai Neked 2013-óta segíti a Dubajba utazó magyarokat.

Mivel honfitársaink java nehezen boldogul az idegen nyelvekkel, rájöttünk, hogy ebben a hihetetlenül nagy városban sokaknak elkél a segítség.

Európából érkezve, sokan hitetlenkedve állnak az előtt, hogy az út túloldalára nem lehet gyalog átmenni. Sokszor a velünk szemben lévő épület is tőlünk 15 km-re van…..

A város 70 km-es hossza önmagáért beszél, ezért nagyon fontos a szálláshely jó megválasztása. Igény estén komplett utazásokat is szervezünk, repülőjeggyel, szállással , programokkal együtt.

Családi vállakozásként működünk, három fiunknak köszönhetően tudjuk, hogy nem egyszerű mindenkinek megfelelő programokat szervezni. Épp ezért igyekszünk teljesen személyreszabottá tenni vendégeink utazását, és megfelelni 0-120 éves korig.

A maximális odafigyelés érdekében nálunk legfeljebb 8 fős minden csoport, de igény esetén teljesen privát túrákat is szervezünk.

Vendégeink részére helyi mobiltelefont, és tömegközlekedési kártyát is biztosítunk.

Minden vendégünket már a reptéren várjuk, igény esetén a szállodai becsekkolásban is segítünk Nekik. A teljes itt tartózkodásuk alatt, mindenben rendelkezésükre állunk.

Az általunk előre megváltott belépőjegyekkel a legtöbb helyen elkerülhető a sorbanállás, sőt, mi még a kiválasztott étterembe is foglalunk asztalt igény esetén!

Tágas, az utasok maximális kényelmét biztosító járműveink folyamatosan fertőtlenítve vannak, a kellemes utazásról még beépített hűtőszekrény is gondoskodik!

Minden partnerünk profi a maga területén, kipróbált szolgáltatásokkal, több éves tapasztalattal.

Igény esetén az összes programra(  akár még szórakozóhelyekre, éttermekbe is) biztosítunk magyar kíséretet.

Nálunk nincsen szükség előre fizetésre, így nincsen rizikó, amennyiben véletlenül meghiúsulna az utazás.

Cégünk a legfrissebb jogi lehetőségeket követően, 100%-os Magyar tulajdonú, Dubaiban bejegyzett, helyi vállalkozássá alakult. Az összes törvényben előírt engedéllyel, és felelősségbiztosítással rendelkezik.

Ha még nem vagy biztos a dolgodban…

További kérdéseid vannak?!

Ha bármilyen kérdésed van még az utazással kapcsolatban, vagy nem vagy mindenben biztos az itt-tartózkodás ideje alatt, akkor keresd fel a Kapcsolat menüpontunkat, és lépj velünk kapcsolatba az ott található elérhetőségek egyikén!