Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Sea Camel

Ha szeretnéd felfedezni a tengeri környezet varázsát, akkor ne hagyd ki a Sea Camel hajókázás izgalmas lehetőségét, és csatlakozz egy Sea Camel túrára!

A Sea Camel hajókázás olyan élmény, ami garantáltan felkelti az érdeklődésedet. Ez egy modern, biztonságos és látványos módja annak, hogy a tenger hullámaiban száguldhass, és a legjobb része az egészben, hogy te magad irányíthatod a hajót!

Egy Sea Camel túra során áthaladhatsz a keleti híd alatt, és kiléphetsz az Arab-öbölbe, ahol az izgalom és a kalandok várnak rád. Kipróbálhatod, mire képesek a tengeri tevék, ahogy gyorsan és könnyedén száguldasz a tengeren. Ha igazi adrenalinfüggő vagy, akkor ezt az élményt nem szabad kihagynod!

A hajózás közben gyönyörködhetsz a lenyűgöző panorámában, amely magában foglalja a híres Burj Al Arab épületét is, amit közelebbről is megcsodálhatsz az út során.

A Sea Camel túra lehetőséget ad arra, hogy új perspektívából láthasd Dubait, és felejthetetlen emlékeket szerezz a tengeri kalandok során. Ez egy olyan program, amely minden korosztály számára szórakoztató és izgalmas élményt kínál, így bátran ajánljuk az egész család számára.

Ha turistaként szeretnél aktív kikapcsolódást és izgalmas élményeket, akkor érdemes kipróbálni a Sea Camel hajókázást. Fedezd fel a tengeri kalandok világát, érezd a szélvihart az arcodon, és élvezd az Arab-öböl csodálatos látványát. Hozz létre emlékezetes pillanatokat, és éld át Dubait egy egészen új és izgalmas módon a Sea Camel hajókázáson!

A program ára

$180/Hajó