Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Altitude de GRISOGONO ─ Ahol a luxus új magasságokba emelkedik

A luxusvásárlók a befektetéseikért kivételes árat várnak, különösen Dubaj zsúfolt prémium ingatlanpiacán. Ezt teszi a DAMAC Properties legújabb projektje az utóbbi évek egyik legjobban várt ingatlanával: egy ragyogó de GRISOGONO márkájú torony épül, amely pazar életmódot ígér.

Az Altitude de GRISOGONO névre keresztelt, 50 emeletes, szabad tulajdonú fejlesztés a Dubaj-csatornára néz, és a Business Bay vibrálása és a Bluewaters Island nyugalma közötti találkozási ponton helyezkedik el. A svájci ékszerész, de GRISOGONO arról híres, hogy királyi családok és a hollywoodi elit számára készít értékes darabokat. A márka azt ígéri, hogy ugyanezt az áhított extravaganciát ülteti át az Altitude életterébe.

Hussain Sajwani, a DAMAC elnöke elmondta: “Az Altitude lenyűgöző felszereltségének bemutatásával folyamatosan izgatott várakozásban voltunk. Most már nincs kétségem afelől, hogy az eladások ugyanolyan fényesen fognak ragyogni, mint maga a torony, amikor a következő hetekben nyilvánosan is bemutatjuk a közönségnek világszerte.”

A de GRISOGONO kreatív igazgatójával, Fawaz Gruosival együttműködve kidolgoztak egy koncepciót az Altitude-re vonatkozóan, melynek megvalósításakor a költségeket sem kímélték. A magasba nyúló torony egész nap aranyló napfényt vet a Business Bayre, míg a kavargó organikus formák kristályos fényinstallációkkal díszített lobbikban áramlanak. A drága opálok által inspirált, irizáló színpaletta káprázatos belsőépítészeti stílust teremt.

Egy olyan szentélyt képzeltünk el, amelyet minden egyes fordulóban kifinomult kecsesség jár át ─ írja Gruosi. ─ A lakókat a de GRISOGONO művészeti öröksége fogja körülölelni attól a pillanattól kezdve, hogy belépnek a csillogó lobbiba.

De a puszta bőségen túl Gruosi és a DAMAC elnöke, Sajwani összehangolták a panorámás kilátást és a wellness érzését összekötő terek létrehozásával. A csúcs 20 emelettel Dubaj nyüzsgése felett található: egy hatalmas tetőterasz, amely nyugalmat és látványt egyaránt kínál.

A lakók napközben a díszes kertekkel körülvett sós vizű medencéket élvezhetik, éjszaka pedig a csillagokat nézhetik a Dubaj csillogó égboltjára néző pihenőkabinokból. Akik szeretnének, napfelkeltekor jógázhatnak a kijelölt jógaplatformokon. A társasági eseményekhez a privát moziterem és az étkezőszalonok ideális hátteret biztosítanak. Minden részlet a luxuskikapcsolódást helyezi a középpontba.

A lakók privát szállásaikon, illetve az elegáns terekben a tágas ablakok csodálatos kilátást nyújtanak. A semleges hátterek Dubaj városképének művészi csillogását mutatják be közvetlenül az üvegen túl. A nyitott terek segítenek, hogy a háztulajdonosok nagyobbnak érezhessék a helyet, miközben rendkívüli módon alkalmazkodnak a mindennapi igényekhez.

A DAMAC lakóházakat és eladó villákat fejleszt Dubajban ─ korábbi márkapartnerei közé tartozik a Trump és a Versace. Az fejlesztő megerősítette, hogy az Altitude de GRISOGONO-val Dubaj a világ legpazarabb helyszíne lesz. A párosítás egyben bebetonozza a de GRISOGONO életmód-márkáját az ékszereken túl a királyi családokhoz méltó luxushelyiségekbe.

Jöjjön a kilátásért, maradjon a kényelemért! Az Altitude de GRISOGONO a luxuséletmódot új magasságokba emeli a Business Bay területén. Az elit befektetők számára az elkövetkező hetekben megnyílik az értékesítés.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn