Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Szállás

Hol szálljunk meg Dubaiban?

Merülhet fel a jogos kérdés az utazás előtt. Mi alapvetően 7 fő részre bontanánk Dubait. Mindegyik területnek megvan a sajátossága és az előnye, amelyeket alább össze is foglalunk:.

Dubai Marina

Ez a város egyik legmodernebb és legelegánsabb negyede, amely a tengerparton helyezkedik el. Csodáld meg a lenyűgöző luxus lakóhajókat, élvezd a gyönyörű strandokat és sétálj a sétányon, ahol exkluzív éttermek és butikok sorakoznak. Itt találhatóak luxus szállodák és apartmanok is, amelyek csodálatos kilátást nyújtanak a Marina-ra.

Palm Jumeirah

Ez a mesterséges sziget lenyűgöző kilátással rendelkezik, és otthont ad a luxus üdülőhelyeknek és szállodáknak. Fedezd fel a világ legnagyobb mesterséges szigetének csodáit, és élvezd a minden mással összehasonlíthatatlan tengerparti luxust és kényelmet!

Al Barsha

Al Barsha Dubai egyik dinamikusan fejlődő és modern városrésze, amely a városközponttól délre helyezkedik el,l ahol minden megtalálható ahhoz, hogy felejthetetlen napokat vagy heteket tölthess el Dubaiban.

Jumeirah Beach

Ez a terület fantasztikusan szép homokos strandjáról híres. Itt találhatóak luxus üdülőhelyek, amelyek kifinomult szolgáltatásokkal és páratlan strandokkal várják a vendégeket. Élvezd a tengerparti életet, a vízi sportokat és a nyugodt kikapcsolódást!

Downtown Dubai

Ez a terület a város központjában található, és otthont ad az ikonikus Burj Khalifa felhőkarcolónak és a Dubai Mallnak, a világ legnagyobb bevásárlóközpontjának. A környező területen luxus szállodák, exkluzív éttermek és különleges bevásárlási lehetőségek találhatók. Ez a város központja úgymond, mindenhova közlekedni kell, de ha te a folyamatos nyüzsgést, és pezsgést kedveled, garantáltan jól érzed majd itt magad.

Bur Dubai

A Bur Dubai, Dubaj hagyományos üzleti negyedének része, a Dubai Creek nyugati partján helyezkedik el. Deira-hoz hasonlóan Bur Dubai is elég zsúfolt és sűrűn lakott. Bur Dubai otthont ad számos Dubaji történelmi látványosságnak, ideértve a híres Al Bastakiya történelmi negyedet, a Vezír Bíróságát és a Dubai Múzeumot.

Deira negyed

Deira negyed Dubai egyik legrégebbi és leginkább klasszikus hngulatú része, amely gazdag történelemmel és kulturális értékekkel rendelkezik. Ez a terület az óváros központjában található, és kínál egy autentikus arany soukot, ahol lenyűgöző arany ékszereket és drágaköveket találhatsz. Itt kedvező áron találsz szállást, de minden más látnivaló viszonylag távol van, így sokat kell közlekedni

Mindegyik területen számos lehetőség van a luxus szállások, éttermek és különleges programok tekintetében. A választás a te igényeidtől és az általad keresett élményektől függ. Fontos, hogy olyan területet válassz, amely közel van a számodra érdekes látnivalókhoz és tevékenységekhez, hogy könnyedén felfedezhesd Dubait és mindazt, amit nyújtani tud neked.