Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Szolgáltatások

Segítünk felejthetetlenné tenni Dubai-i utazásodat!

Szállás

Szinte garantálni tudjuk, hogy nálunk a legkedvezőbb áron tudsz szállást foglalni. Nézz szét a Bookingon, válaszd ki a legszimpatikusabb szállásokat, majd küld el nekünk e-mailen a Hotel nevét és az időszakot, a többit megbeszéljük ott.

Belépőjegyek

Fel szeretnéd felfedezni az Emírségeket? Segítünk, hogy az összes belépőjegyedet egy helyen, kedvezményesen tudd megvásárolni! Ne feledd, hogy online 10%-al kedvezőbben juthatsz hozzá a belépőjegyekhez.

Reptéri Transzfer

Ha szeretnél biztonságban utazni, magyar kísérettel, saját tulajdonú kisbuszokkal biztosítunk számodra a transzfer szolgáltatást. A reptérről a szállodába vagy vissza, mi állunk rendelkezésére a nap bármelyik időszakában.

Biztosítás

Védd meg magad a kellemetlen helyzetektől! Egy gyomorrontás, vagy mandulagyulladás megkeserítheti a nyaralásunkat, de legalább az egészségünk védve lesz.

Repjegy

Ha szeretnéd a repjegyvásárlást is elintézzük helyetted, hogy tényleg semmire ne legyen gondod. Bárhogyan is szeretnél utazni, legyen szó első osztályról vagy egyszerű economy osztályról, nálunk a legkedvezőbbek a repjegy vásárlás feltételei!

Programok

Egész napos városnézés, Tevegelés és quadozás a sivatagban majd egy finom vacsora  showműsor mellett, majd éjjel belevetheted magad a pezsgő Dubaji éjszakába! Bármi is a kívánságod, nálunk valóra válik!