Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Burj al Arab: Az Ultragazdagok Élete Dubajban

A homokdűnéken, a napsütéses időn és a gyönyörű tengerparton túl Dubajt a gazdagok földjeként is ismerik. A város hemzseg a tehetős emberektől, a helyi uralkodóktól kezdve a milliomosokig. Ha bepillantást szeretnél nyerni az ultragazdagok életébe, akkor nézd meg a Burj al Arab hotelt, és tölts el ott egy napot úgy, mint egy tehetős helyi. Nem kell mást tenned, mint élvezni az elitek életét! 

A helyiek és a látogatók körében a Burj al Arabot hétcsillagos luxushotelként ismerik, és ez az egyik legikonikusabb jelképe annak, hogy Dubaj a világtérképre került. A Burj Khalifa mellett ez a hotel az, amelyik büszkélkedhet lenyűgöző vendéglistával; és ha szerencsés vagy, esélyed lehet egy pillantást vetni rájuk!

Ez a vitorlára emlékeztető alakú hotel a helyi történelmet szimbolizálja; lenyűgöző építészeti bravúr. Tom Wright építész tervezte, 1999-ben fejezték be. A hotel egy mesterséges szigeten áll, és páratlan kilátást nyújt a partvidékre és Dubaj városképére. Az exkluzív hotelhez vezető út 340 méter hosszú, ahol valószínűleg egy Rolls Royce autóflottát fogsz találni, amely különböző gazdag vendégeket szállít egy rövid pihenésre.

Az 1, 2 és 3 hálószobás választási lehetőségekkel rendelkező privát sziget és a rajta épült hotel kizárólagosságot kínál az ott élők számára. A hotel belső terére fordított dekoráción túl a vendégeket királyi módon szolgálják ki: privát komornyikkal, arannyal bevont bútorokkal és a legfinomabb alapanyagokból készült egzotikus ételekkel. A hotelben való tartózkodáshoz szükséges minimális befektetés legalább 1 500 dollár, de megéri, különösen, ha ez egy bakancslistás úti cél!

A Michelin-csillagos éttermektől a luxus belső tervezésig, amely az Arab Emirátusok gazdag történelmét tükrözi, a Burj al Arab rendszeresen fogad látogatókat királyoktól, királynőktől a világ minden tájáról érkező színészekig. A legjobb módja annak, hogy megtapasztald Dubaj extravaganciáit, ha lefoglalsz egy-két éjszakát a Burj al Arabban. Nem fogsz csalódni!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn