Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Love Lake

Szerelmesek tava - Love Lake

Üdvözöljük a lenyűgöző Love Lake-ben, Dubai egyik legrejtettebb kincsében! Az egykor eldugott gyöngyszem ma már az emírség egyik legfestőibb és legromantikusabb helyeként hódít, egy olyan varázslatos menedékhelyként, amelyet a helyiek és a turisták egyaránt elbűvölve látogatnak.

A Love Lake Dubai egyedi nevét két hatalmas, összeolvadó szívből kapta, melyek lélegzetelállító látványt nyújtanak. E festői hely a békés Al Qudra negyedben található, és otthont ad több mint 100 különböző állat-, virág- és növényfajnak, amelyek pompásan egészítik ki a környező tájat.

A Love Lake Dubai nyitva áll látogatói előtt a nap 24 órájában, ráadásul az ingyenes belépésnek köszönhetően mindenki számára elérhető. A napos órákban a teljes panorámát élvezheted, ám a naplementék igazán elbűvölővé teszik ezt az oázist, ahol minden a szerelemről szól. Szívszobrok és fák alkotják a környezetet, mely teljes mértékben a szeretet és az odaadás légkörét teremti meg. Piknikezhetsz a családdal vagy a barátokkal, vagy akár grillezhetsz is a kijelölt helyeken, ahol kizárólag szenes grillezés engedélyezett. Így az ízletes falatok mellett a természet szépségét is élvezheted, mely gazdag vadon élő állatokban és lenyűgöző madárfajokban bővelkedik.

Ha egy romantikus sétára vagy egy varázslatos élményre vágysz, akkor a Love Lake Dubai a tökéletes úti cél. Fedezd fel ezt a mesés helyet, ahol az idill és a természet összeolvad, és a szerelem minden egyes pillanatban ott lebeg a levegőben. Várunk szeretettel a szerelmesek tengerében!

A program ára

Transzferrel

$100/Fő