Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Dubai – Autodrome

Üdvözöllek az Egyesült Arab Emírségek motor sportjának szívében! Nagy büszkeséggel mutatom be ezt az izgalmas helyszínt, mely a Union Properties MotorCity fejlesztés része, Dubailand nagyobb területén.

Ez az FIA által jóváhagyott pálya nem csak egyetlen konfigurációt kínál, hanem hat különböző konfigurációt is, így páratlan lehetőségeket nyújt a pályahasználóknak. A Dubai Autodrome kiemelkedik a motorsport világában, és készült úgy, hogy megfeleljen a legszigorúbb biztonsági követelményeknek.

Mint turista, ez a program kihagyhatatlan élményt jelent. Akár rajongsz a motorsportért, akár csak érdeklődsz a sebesség és a versenyek iránt, a Dubai Autodrome egy különleges hely, ahol megcsodálhatod a legprofibb pilóták versengését a pályán.

A helyszín sokszínűsége lehetővé teszi, hogy élvezd a motorsport különböző formáit, és akár saját magad is kipróbálhatod a vezetés élményét. Érezd az adrenalint, ahogy a pálya kanyarjain száguldozol, és fedezd fel a motorsport izgalmas világát.

A Dubai Autodrome nem csak az autóversenyzőknek szól, hanem azoknak is, akik csak kíváncsiak a motorsport világára. Látogass el ide, és élvezd a sebesség és az izgalom élményét ebben a lenyűgöző létesítményben! Fedezd fel a Dubai Autodrome varázslatos atmoszféráját, és hozz létre emlékezetes pillanatokat, amiket örökre szívedben őrizhetsz!

A program ára

Transzferrel

$275-tól/Fő