Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Gyrocopter

Ha izgalmas és felejthetetlen élményre vágysz, ami közelebb visz a fellegekhez és magával ragadó látványban részesít, akkor a Gyrocopterezés a neked való program!

A Gyrocopter egy kétüléses, egyedi repülőgép, amely 1500 láb magasságban repít téged, megbízható pilótánk vezetésével. Az exkluzív élmény garantált, amikor felbukkan a lenyűgöző városi panoráma a lábaid alatt.

Az élményeidről készült képek és szerkesztett videók pedig ingyenesen járnak hozzá, hogy mindig felidézhesd ezt a különleges pillanatot.

Repülésünk útvonala a Dubai Marina partvonalán keresztül vezet, és elvisz a város leghíresebb látnivalóihoz, beleértve a Dubai Eye-t, a világ legnagyobb óriáskerekét, a Palm Jumeirah-t, az Atlantis Hotelt, a World Islands-t és a lenyűgöző Burj Al Arab-t. Egyedi perspektívából csodálhatod meg Dubai ikonikus építményeit és gyönyörű tájait, miközben szárnyaló érzést nyújt a repülés magasának élménye.

Ne habozz, és próbáld ki a Gyrocopterezés izgalmas világát! Mint turista, ez az egyik legérdekesebb módja annak, hogy felfedezd Dubai szépségeit és emlékezetes pillanatokat szerezz a légi kaland során. Csodálj meg egy varázslatos városi panorámát és érezd a szabadság és a magasban repülés érzését ezzel a különleges és izgalmas programmal!

A program ára

$275-tól/Fő + transzfer