Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Tandem ugrás

Egy izgalmas tandemugrás során felemelkedhetsz a magasba, és átélheted az élet egyik legextrémebb és felejthetetlenebb élményét! Turistaként ez az egyik legizgalmasabb program, amit érdemes kipróbálni.

A Tandem Ugrás Dubai két féle lehetőséget kínál számodra. Az egyik a szárazföld feletti tandemugrás, amely adrenalinnal tölti meg a véredet, ahogy a magasból merülhetsz bele a város lüktető életébe. A másik a lenyűgöző Pálma sziget feletti tandemugrás, ahol a csillogó tengerpartot és a pálmák által körülvett lenyűgöző panorámát csodálhatod meg a magasból.

A tandemugrások során egy profi tandem ejtőernyős instruktorral ugrik együtt a levegőbe, így nem kell aggódnod az ugrás biztonsága miatt. Egyszerűen csak élvezheted a repülés varázsát és a szabadság érzését, miközben a csodálatos város látványát körülötted.

Dubai magasból egy új perspektívával tárul eléd, és a páratlan kilátások olyan érzéseket adnak át, amit máshol nem tapasztalnál meg. A szikrázó városkép, a modern épületek, a kék tenger és a pálmák pompás összhatást alkotnak, és felejthetetlen pillanatokat varázsolnak az életedbe.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, és ugorj be a magasba a Tandem Ugrás Dubai segítségével. Fedezd fel Dubait egy új szemszögből, és élvezd a szabadság érzését, amit csak a magasból tapasztalhatsz meg. Emlékezetes élményekkel térsz majd haza, és örökre szívedbe zárod ezt az izgalmas kalandot!

A program ára
Sivatag feletti

$600-tól/Fő + transzfer

A program ára
Palm Jumeira feletti

$700-tól/Fő + transzfer