Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Zipline – RAK

Isten hozott a lenyűgöző Ras Al Khaimah Zipline kalandjában!
Ha izgalmas és felejthetetlen élményre vágysz, akkor ez a program kiváló választás, amit turistaként mindenképpen érdemes kipróbálni.

A hivatalosan Jebel Jais Flight néven ismert Ras Al Khaimah Zipline a világ leghosszabb zipvonalja, hihetetlenül hosszú, 2,83 kilométeres pályával, ami megegyezik 28 futballpálya hosszával. Ez a tökéletes tevékenység azoknak, akik kalandra és adrenalinfüggőségre vágynak.

A Jebel Jais Zipline lehetővé teszi, hogy élvezd az Egyesült Arab Emírségek és Ras Al Khaimah gyönyörű kilátását, miközben megfizethető áron tapasztalhatod meg a legjobb repülési élményt. A program kiváló minőséget és biztonságot kínál minden résztvevőnek. Egy kényelmes öltöny és egy vízszintes heveder védi, így aerodinamikusan és nagy sebességgel száguldhatasz a lejtőn.

A Zipline kalandjában nincs korhatár, így fiatalok és idősebbek egyaránt részt vehetnek ebben a lenyűgöző élményben. Hagyd, hogy a szél a hajadba kapaszkodjon, és élvezd a szabadság érzését, ahogy a magasban repülve átéled Ras Al Khaimah csodálatos panorámáját.

Ne habozz, és szerezz magadnak egy felejthetetlen élményt a Jebel Jais Zipline segítségével! Ez az izgalmas kaland garantáltan örök emlékként fog szerepelni az emlékezetedben és feltölt majd téged adrenalinnal és boldogsággal!

A program ára

Transzferrel

$250-tól/Fő + transzfer