Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Buggy túra

A Buggy túrák olyan lehetőséget kínálnak, ami garantáltan felkelti az érdeklődésedet. Egy erőteljes, négykerekű járművet vezetni a sivatagban a homokdűnék között és a végtelen sivatagban igazi kalandot jelent. Az erős motor és az off-road képességek lehetővé teszik számodra, hogy teljes sebességgel száguldhass a homokban és élvezhesd az adrenalin löketét.

A Buggy túra olyan élmény, amit soha nem fogsz elfelejteni. Fedezd fel a sivatag varázslatos világát, ahol a homokdűnék árnyalatokkal játszanak és a kék ég a távolban végtelennek tűnik. A túrán lehetőséged nyílik megcsodálni a természet csodáit, és megtapasztalni a sivatagi csendet és nyugalmat.

A Buggy túrák a legjobb módja annak, hogy kiszakadj a város forgatagából, és élvezd a sivatag magával ragadó szépségét. Tapasztalt túravezetők vezetnek végig a kalandos úton, akik megosztják veled a sivatagi élet titkait és érdekességeit.

Buggy bérlés és túra ideális minden kalandvágyónak, kezdőtől a haladóig. A kényelmes és biztonságos járművek lehetővé teszik számodra, hogy teljes mértékben élvezd a sivatagi utazást, miközben a környező táj látványosságai megigézik a szívedet.

Ha turistaként izgalmas élményekre vágysz Dubaiban, a Buggy bérlés és a Buggy túra valódi kalandot és felejthetetlen emlékeket ígér. Lépj ki a komfortzónádból, és merülj el a sivatag különleges világában. Hozz létre emlékezetes pillanatokat, amelyeket örökre szívedben őrizhetsz!

A program ára

$330-tól/Fő + transzfer