Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Yacht bérlés

A Yacht túra olyan lehetőséget kínál, ami garantáltan felkelti az érdeklődésedet. Egy luxus yacht fedélzetén szelheted át a Perzsa-öblöt és élvezheted a csodálatos város panorámáját a tenger felől. A Yacht túra eleganciája és exkluzivitása igazi életstílust nyújt, ami méltó Dubaihoz, ahol a luxus és a kényelem mindennapos.

Egy Yacht túra lehetővé teszi, hogy a tenger hullámaiban ringatózz és megcsodálhasd Dubai impozáns városképét. A Yacht magas színvonalú szolgáltatásai biztosítják a kényelmet és a kifinomultságot, miközben élvezheted a nyugalmat és a privát légkört, ami egyedülálló élménnyé teszi az utazásodat.

A Yacht túra olyan helyekre is eljuttathat, amelyeket a szárazföldi utakon nem érnél el. Látogasd meg a világhírű Palm Jumeirah-t, ahol a lenyűgöző luxus villák és a híres szállodák találhatóak. Pillants be a lenyűgöző Burj Al Arabba a tenger felől, és gyönyörködj a Dubai Marina lenyűgöző felhőkarcolóiban.

A Yacht túra lehetőséget nyújt arra, hogy valóban megéld Dubait a tengerről nézve, és új perspektívából fedezd fel a város csodáit. Az ég kékje és a tenger türkiz színe garantáltan felejthetetlenné teszi a túrát, és gyönyörű fényképek készítésére ad lehetőséget.

Ha turistaként különleges és exkluzív élményekre vágysz Dubaiban, a Yacht túra igazi kényeztetést és felejthetetlen élményeket ígér. Élvezd a város exkluzív oldalát és pihend ki magad a tenger hullámain ringatózva. Fedezd fel Dubait új perspektívából és gyűjtsd be a lenyűgöző emlékeket, amelyeket örökre szívedben őrizhetsz

A program ára

Transzferekkel

$140-tól/óra + transzfer