Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Burj Al Arab látogatás

Ha turistaként ellátogatsz Dubaiba, ez a különleges élmény nem hiányozhat az úti céljaid közül!

Az 1999-ben megnyitott hotel lenyűgöző pazar fekvése a parttól 280 méterre benyúló mesterséges szigetén áll, ami garantálja, hogy itt a legkifinomultabb kényeztetésben részesülhetsz. Az Al Muntaha étterembe a világ leggyorsabb liftje repíti a vendégeket, hogy a 200 méteres magasságból csodálhassák a lenyűgöző kilátást. Nem véletlenül választották már többször a világ legexkluzívabb luxushotelének.

A Burj Al Arab valóban a luxus és kényelem szinonimája. Víz alatti éttermében, Rolls-Royce flottájával és helikopter leszálló pályájával rendkívüli élményekben lehet részed. Ha egyedi élményekre és elképesztő szolgáltatásokra vágysz, itt mindent megtalálsz.

A szálloda legújabb része, a The Terrace, tovább fokozza az élményt. Ez a pazar építmény a szigethez csatolva két medencével, napozóterasszal, bárral és cabanákkal kényezteti a szállóvendégeket. Itt valóban magadra találhatsz és feledhetetlen pillanatokat élhetsz át.

Ne felejtsd el megörökíteni a Burj Al Arab varázslatos szépségét a Madinat Souk, a Jumeirah Beach hotel melletti szabad strand, vagy a Wild Wadi vízipark közeléből! Ez az utazás garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja az életedet, és a különleges emlékek között őrizheted a Burj Al Arabban eltöltött időt!

A program ára

$110/Fő + transzfer