Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Chillout – Ice Lounge 

A Times Square Centerben található Chillout Ice Lounge különleges atmoszférájával lenyűgözi az ide látogatókat. Az előcsarnokban kap termikus felszerelést, amely garantálja, hogy melegen tartsa magát a hűvös környezetben. Egy meleg kapucnis parka, eldobható gyapjúkesztyűk és szükség esetén cipők állnak rendelkezésére. A pufferzónában rövid időt tölthet, hogy a test alkalmazkodjon az étkezőben uralkodó alacsony hőmérsékletre.

A Chillout Ice Lounge érdekes és egyedi élményt kínál, ahol megismerheted a hideg szalonok világát. Ez egy olyan program, amelyet turistaként érdemes kipróbálni, mert ez egy másik dimenzióba repít, és lehetővé teszi, hogy átélhesd a jég birodalmának csodáit. Itt megtapasztalhatod a hideg évszakok varázsát még a sivatagi melegben is.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen érzés a hidegben lenni a Közel-Kelet ilyen különleges helyszínén, ne hagyd ki a Chillout Ice Lounge-t! Fedezd fel az elegáns és jeges környezetet, és élvezd az igazi fagyos kalandot, miközben a forró Dubai külső környezetét élvezed.

A program ára

$25/Fő + transzfer