Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Dubai Parks and Resorts

A Motiongate™ Dubai a filmek izgalmas világába kalauzol, ahol a híres filmek és rajzfilmek szereplőivel találkozhatsz. Fedezd fel kedvenc hőseidet a DreamWorks Animation Studio, a Sony Pictures és a Lionsgate filmjeiből. Érezd magad úgy, mintha a mozi képernyőjén sétálnál, és élvezd a lenyűgöző és interaktív élményeket.

A Riverland™ Dubai egy történelmi és tematikus város, ahol a múlt és a jelen találkozik. Élvezd a kellemes sétát a városnegyedek között, fedezd fel a sokszínű kultúrákat és élvezd a különféle éttermek és üzletek kínálatát.

A Legoland® Dubai és a Legoland® vízipark minden LEGO® rajongó számára kihagyhatatlan élményt nyújt. Építs, játssz és fedezd fel a LEGO® kockák varázslatos világát. Számos családbarát attrakció és vízi játék vár rád, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra.

A Dubai Parks™ és Resorts egy olyan hely, ahol minden korosztály számára szórakozás és élmények várnak. Legyen szó egy családi kiruccanásról vagy baráti kalandról, itt biztosan nem fogsz unatkozni. Fedezd fel a különböző témájú parkok izgalmas világát, élvezd a vidám és interaktív programokat, és hozz létre felejthetetlen emlékeket. Ha Dubaiban vagy, ne hagyd ki a Dubai Parks™ és Resorts izgalmas programjait!

A program ára

$80-tól/Fő