Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Ferrari World

A Ferrari World nemcsak a világ legnagyobb fedett vidámparkja, de az egyetlen olyan park is, ahol a legendás Ferrari autók és a motorsport varázslatos világa találkozik. Itt megélheted a Formula-1 izgalmas világát, és olyan attrakciókban vehetsz részt, amelyek magával ragadnak és a székek szélétől felkelsz.

Miközben turistaként meglátogatod a Ferrari World-öt, lehetőséged nyílik egy valódi Ferrari szimulátorral vezetni, ahol te magad lehetsz a versenyző a versenypályán. Fedezd fel a lenyűgöző Attrakciók széles választékát, amelyek között megtalálhatod a világ leggyorsabb hullámvasutját, és a családi szórakozásra szánt kalandokat.

A Ferrari World egy olyan hely, ahol az egész család szórakozhat, és minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. Fedezd fel a Ferrari történelmét és technológiáját interaktív kiállításokon, és merülj el a Ferrari autók világában.

Ha Abu Dhabi-ban jársz, a Ferrari World kipróbálása kötelező program. Az izgalmas szórakozást és a Ferrari legendás hírnevét egyetlen helyen élheted át, így felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a családdal és barátokkal együtt. Ne hagyd ki ezt a különleges élményt, és élvezd a Ferrari World örömteli világát Abu Dhabi-ban!

A program ára

$90-tól/Fő + transzfer