Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Flying Cup

Üdvözöllek a Flying Cup fantasztikus világában! Ez az egyedülálló attrakció egy 3 az 1-ben élményt kínál, amelyben az étkezési és szórakozási élvezetek tökéletes kombinációja található meg. A Flying Cup lehetővé teszi számodra, hogy felülről csodáld meg a Marina & JBR környékét, élvezd a szabadság egyedülálló érzését, miközben ízletes ételeket fogyasztasz.

Amikor a Flying Cupba emelkedsz, elképesztő 360 fokos panorámában lehet részed, ahonnan egyedülállóan csodálhatod meg Dubaj gyönyörű városképét. Ez az élmény egy igazi kaland, amelynek során felemelkedsz a magasba, és a világot láthatod más perspektívából. Ez az érzés magával ragadó és felejthetetlen, amit érdemes megélni legalább egyszer.

A Flying Cup a szabadság érzését is elhozza számodra, ahogy a magasból élvezheted a szél suhanását, miközben választod kedvenc ételeidet és italaidat. Ez az élmény olyan érzéseket ébreszt benned, amiket máshol nehéz átélni. A nyitott légterű élmény szabaddá tesz, és elmerülni engedi az izgalmas városi forgatagban.

A Flying Cup élménye nem csak a felnőtteknek szól, hanem az egész családnak. Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik a repülés érzését és az ízletes ételek kóstolását. Ez egy olyan program, amely minden korosztálynak garantáltan felejthetetlen élményt nyújt.

Ha Dubaiban jársz, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kipróbáld a Flying Cupot! Fedezd fel a várost egy teljesen új nézőpontból, élvezd a magasból nyújtott lenyűgöző kilátást, és élj át egy felejthetetlen étkezési és szórakozási élményt a családdal vagy barátokkal együtt. A Flying Cup igazi különlegesség, ami érdemes beiktatni az utazásodba!

A program ára

$25/Fő - Flying Cup Flight Only

$25/Fő - Flying Cup Popcorn kombóval

$30/Fő - Flying Cup Flight Hotdog kombóval

$35/Fő - Flying Cup Flight Pizza kombóval

$35/Fő - Flying Cup Flight Chicken Nuggets kombóval

$45/Fő - Flying Cup VIP élmény

+ transzfer