Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Illúziók múzeuma 

Az Illúziók Múzeuma egy izgalmas és interaktív kiállításokkal teli tér, ahol több mint 80 különleges illúzióval találkozhatsz. Lépj be egy olyan világba, ahol a valóság és a látvány találkozik és ahol az érzékeidet megtévesztő játékok és trükkök várnak rád.

Az interaktív kiállítások révén nem csak nézheted az illúziókat, hanem aktívan részt vehetsz bennük. Fedezd fel a látszat világát, próbálj megfejteni rejtélyeket, és próbáld ki az elméleti jelenségeket a gyakorlatban. Egyes kiállításokon a családtagokkal együtt ösztönözhetitek egymást az interakcióra, és közösen fedezhetitek fel az illúziók titkait.

Ez a hely nem csak a szemnek szól, hanem az agyat is megmozgatja. A matematikai és pszichológiai jelenségek magyarázatait megismerve még közelebb kerülhetsz az elme és a tudomány világához.

Az Illúziók Múzeuma egy olyan hely, ahol a varázslat és a tudomány találkozik, és ahol észbontó élmények várnak rád és az egész családra. Ha szeretnéd megismerni a látszat és valóság határát, ha kíváncsi vagy az illúziók mögött rejlő titkokra, vagy csak egyszerűen szeretnél egy különleges és szórakoztató napot eltölteni, akkor ne hagyd ki az Illúziók Múzeumát!

A program ára

$20/Fő + Transzfer