Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

IMG Worlds

Ismered már a Dubai első óriási tematikus parkját, az IMG Worlds of Adventure-t? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy felfedezd ezt a fantasztikus helyet, ami garantáltan felejthetetlen élményekkel vár téged! Az IMG Worlds of Adventure a híres Cartoon Network karakterekkel, ikonikus MARVEL Szuperhősökkel és izgalmas dinoszauruszokkal teli látványos attrakciókkal várja a látogatókat.

Miért érdemes ezt a programot kipróbálnod, ha turistaként ellátogatsz Dubaiba? Először is, itt találod a város első, óriási fedett tematikus parkját, ahol az egész évben kellemes hőmérséklet és klíma vár, így az időjárás nem befolyásolja a szórakozásodat. Az IMG Worlds of Adventure négy különleges kalandzónát kínál, tele izgalmas és adrenalinnal teli élményekkel.

Éld át a kedvenc rajzfilmfiguráidkal az izgalmakat a Cartoon Network kalandzónában, találkozz a MARVEL Szuperhősökkel és érezd magad a hősi tettek közepén. Ha szereted a dinoszauruszokat, akkor a hihetetlen dinoszauruszokkal teli területen is garantáltan jól fogod magad érezni.

Az IMG Worlds of Adventure olyan hely, ahol a fantázia és a valóság találkozik, és ahol az egész család együtt élvezheti a szórakozást. Tehát ne hagyd ki ezt a lenyűgöző helyet Dubaiban, és hozz létre emlékezetes pillanatokat a világ legelső óriási tematikus parkjában!

A program ára

$90-tól/Fő + transzfer