Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Városnéző Programok

Old Dubai túra

$55-tól/Fő

Dubai városnézés

$55-tól/Fő

Történelmi múzeum túra

Tudtátok, hogy Dubai eredetileg gyöngyhalászatból élt? Illetve azt, hogy a mai napig lehet audienciát kérni az uralkodótól a majilisban? És azt, hogy mostanra már alig maradt olajuk- így maradt a szolgáltató szektor? Bár Dubai még 50 éves sincs, de régió hajós kereskedő történelme évezredekre tekint vissza. A Dubai Creek nemcsak az életet adó vizet jelentette, hanem a létszükségletű összeköttetést a világ többi részéről, így az egész város köré szerveződött!

$40-tól/Fő

Musandam túra

A Musandam túra egy egész napot igénybe vevő program beleértve a transzfereket a hajótúráig Musandamhoz, amit Arábia Norvégiájának is neveznek. Musandamba az út 4 óra hossza. A Musandamba tartó 12 órás utazás során ebéd és különböző vízi sportok várják a vendégeket.

$120/Fő

Abu Dhabi városnézés

$90/Fő

Abu Dhabi Light

$75/Fő

Dubai városnézés este

$75-tól/Fő

Souk Madinat Jumeirah

Csöppenj bele az ezeregy éjszaka mesés világába!
A Souq Madinat Jumeirah mesés környezete mindenkit elvarázsol. Bármilyen csecsebecsét, szuvenírt megvehetsz, csónakázhatsz a gyönyörű épületek között. Innen remek kilátás nyílik a Burj Al Arab szállodára is. Jobbnál-jobb éttermek közül választhatsz, akár a vízparton is vacsorázhatsz!

$35-tól/Fő

Dubai party járat

A szórakozási lehetőségek korlátlanok Dubaiban. Mondd el nekünk,hová szeretnél menni,mi intezzük Neked az asztalfoglalást,transzfert,akár a kíséretet is. A legmenőbb luxusklubbok csak Téged várnak!