Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Dubai Frame

A Dubai Frame a város legújabb és leglenyűgözőbb nevezetessége! Itt egy 1-órás túra keretében felfedezheted Dubai múltját, jelenét és jövőjét. A Dubai Frame két 150 méter magas toronyból áll, melyeket egy 93 méter hosszú híd köt össze, és a látogatók a híd közepén 360 fokban élvezhetik a lenyűgöző kilátást az üvegből készült padlón keresztül.

Ez a berwaz Dubai izgalmas utazásra hív, ahol megtekintheted a város legrégebbi negyedét és a modern, új részeket is, melyeket könnyedén bemutat az épület helyszíne a Zabeel Parkban. A Dubai Frame segít megérteni a város fejlődését, ahogy egy kis halászfaluból egy világszínvonalú metropolisz lett.

Ha turistaként Dubaiba látogatsz, ne hagyd ki ezt az izgalmas programot! Fedezd fel a város történelmét és fejlődését egyedülálló panorámakilátással, és érezd magad a város szívében állva, közvetlenül a múlt és a jövő határán. A Dubai Frame látványa és élménye garantáltan felejthetetlen lesz, és számodra is lehetővé teszi, hogy a várost egy új, lenyűgöző szemszögből láthasd!

A program ára

Transzferekkel, belépőjegyekkel együtt

$40/Fő

Nézd meg videónkat erről a programról