Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Global Village

Minden alkalommal, amikor meglátogatsz minket, egy csodálatosabb világot fedezhetsz fel. Itt a sokszínűséget és a kreativitást ünnepeljük, és ez teszi különlegessé az egész helyet. Vásárolhatsz egyedi és kézműves termékeket különböző országokból, ízlelheted meg a világ konyháját, és élvezheted a látványos előadásokat és műsorokat.

A Global Village-nél minden évadban meghívjuk a leghihetetlenebb művészeket, előadókat és alkotókat, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak számodra. Itt mindig történik valami izgalmas, és mindig van új felfedezni való.

Turistaként érdemes kipróbálni a Global Village-t, mert egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egyetlen helyen megismerd és megélhesd a világ különböző kultúráit és hagyományait. Fedezd fel az ételek, tárgyak és színpompás előadások sokszínűségét, és érezd magad úgy, mintha egyszerre lennél több kontinensen.

Ha szeretnél egy különleges és szórakoztató élményben részt venni Dubajban, ne hagyd ki a Global Village-t! Várunk szeretettel az élmények és kalandok színes világában.

Nyáron nem látogatható!

A program ára

Transzferrel

$35-tól/Fő

Nézd meg videónkat erről a programról