Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

La Perle Show

Az Al Habtoor City-ben épített egyedi-kivitelezésű színházban a La Perle show valódi művészeti remekmű. Franco Dragone, a világhírű színházi igazgató, egy misztikus történetet varázsolt elénk, amelyben tehetséges előadók és lenyűgöző díszlet hozza létre a hullámok varázsát. Az előadás olyan színvonalat képvisel, amelyet csak ő érhet el, hiszen többek között Celine Dion Las Vegas-i műsorait is alkotta az utóbbi 16 évben. 

A La Perle egy igazi utazás, amelyben 61 művész 23 országból kelti életre a misztikus világot. Hetekig készülnek az előadásra, hogy minden részlet tökéletes legyen. Ez a figyelem és odaadás megmutatkozik minden pillanatban, és garantálja a felejthetetlen élményt. 

Ne maradj le erről a különleges előadásról, amelyet naponta kétszer láthatod, öt napon keresztül. Keddtől péntekig 19:00 és 21:30 óráig, szombatonként pedig 16:00 és 19:00 óráig várunk, hogy átélhesd ezt a 90 perces lenyűgöző élményt. 

Vegyél jegyet a La Perle show-ra, és engedd, hogy elragadjon a vízi varázslat és a művészi előadások csodája! Gyere el és tapasztald meg Dubaj egyik legszenzációsabb előadását! 

#LaPerleDubai #SzenzációsShow #VíziVarázslat

A program ára

$120-tól/Fő + transzfer