Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Miracle Garden

A Dubai Miracle Garden egy varázslatos alkotás, amely 150 millió tő virággal borítja be a hatalmas területet, 72 ezer négyzetméteren. Itt minden évben új egyedi koncepcióval és formatervezéssel kápráztatják el a látogatókat, így mindig új élményben lehet részed, ha ellátogatsz ide.

Egy sétára indulva a kertben, megcsodálhatod az életnagyságú virágszobrokat, mint például az Airbus A380 formájában elrendezett virágkompozíciót, ami Guiness rekordot jelentett a legnagyobb függőleges kertként. A gyerekeknek is különleges élményt nyújt a kert, hiszen mesefigurákat, kisvárakat és más mókás installációkat találhatnak, amelyekben elmerülhetnek a képzeletük világában.

A Dubai Miracle Garden nemcsak virágos élményekkel vár, hanem kiváló szórakozási lehetőségekkel is. A szabadtéri játszóház és a trambulinpark biztosítja a gyerekek számára az aktív kikapcsolódást, míg a pihenő lugasok és függőágyak lehetővé teszik, hogy kényelmesen élvezd a virágok látványát és a kellemes időtöltést.

A létesítményben bőséges választék áll rendelkezésre a kávézókban és éttermekben, így frissítő italokat és finom ételeket is találsz magadnak.

Ha egy varázslatos és színes kertbe szeretnél lépni, ahol a virágok és kreatív ötletek találkoznak, és ahol a család minden tagja számára izgalmas programok várnak, akkor ne hagyd ki a Dubai Miracle Garden látogatását!

Nyáron nem látogatható!

A program ára

$40-tól/Fő