Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Palm View

Fedezd fel a világhírű Palm Jumeirah szigetének lenyűgöző panorámáját a 240 méter magas The View kilátóról! Az ikonikus Palm Tower 52. szintjén található The View panorámás, 360 fokos kilátást nyújt a környező területekre, mint az Arab-öbölre és azon túl egy szabadtéri teraszról és egy prémium társalgóból.

A lenyűgöző kilátásnak köszönhetően felfedezheted Dubai gyönyörű városképét, és megcsodálhatod az ikonikus tereptárgyakat és rejtett gyöngyszemeket egyaránt. Legyen szó napfelkelte vagy naplemente időszakról, a The View mindig káprázatos látványt nyújt!

Élvezd az egyedülálló élményt és érezd magad privilégizettnek, amint szemlélheted a világ egyik leglenyűgözőbb városát a magasságból! A kilátó egy ideális helyszín az emlékezetes pillanatok megörökítésére, és ahol a tengerparti és városi élet együttese nyújt felejthetetlen élményeket!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a Palm Jumeirah felett 240 méterrel csodáld meg a várost a The View kilátóról! Várunk szeretettel, hogy együtt élvezhessük ezt a különleges élményt!

A program ára

$45-tól/Fő + transzfer