Csúszdaparkok

Tekintsd meg a galériát a csúszdaparkokról :

Csúszdaparkok Dubaiban

 

Dubaiban több csúszdapark közül is lehet választani, kivétel nélkül mindegyik park felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az alábbiakban bemutatjuk a csúszdaparkokat

Wild Wadi csúszdapark

Jumeirah területén, a Burj Al Arab és a Jumeirah Beach Hotel mellett található.

A Wild Wadi fűtött / hűtött hullámmedencével, 17 csúszdával és két mesterséges szörfgéppel rendelkezik. A park másik látnivalója egy 18 méteres vízesés, amely tíz percenként indul. A vízi parkban két ajándékbolt, három étterem és több büfé is található.

 

Aquaventure csúszdapark

Az Aquaventure Waterpark 30 csúzdával és rendeget látnivalóval várja a családokat, lazítson az 500 méteres privát strandon. Az izgalomra vágyók világrekord csúszdákat próbálhatnak ki, az állatok szerelmesei pedig találkozhatnak delfinekkel, cápákkal. 

 

Laguna csúszdapark

A La Mer luxus tengerpart mellett található vízparkja. 

Az idelátogatók kedvenc élménye a WaveOz 180 Flo Rider ami 180 fokos szörfözési élményt nyújt ami ajánlott kezdőknek és igazán profiknak egyaránt.

Sok izgalmas csúszda is található a parkban. 

A park exkluzív gyerekzónáknak is otthon ad ahol a kicsik felhőtlenül és biztonságosan szórakozhatnak és fürödhetnek. 

Számos étkezési és vásárlási lehetőség található a viziparkban. 

 

LEGO Land csúszdapark

Csobbanj végig egy egész napos LEGO® témájú családi vízi parkjában, amelyet kifejezetten a 2–12 éves gyermekes családok számára terveztek. Több mint 15 vízi csúszda, köztük a családi tutaj építős LEGO® Wave Pool Build-A-Raft-River, ahol egyedi LEGO tutajokat készíthetnek a családok együtt.

 

Yas Waterworld

Élvezd ki Yas-sziget víziparkjának hűsítő hullámait! Minden igényt kielégítő csúszdaválasztéka (több mint 40 féle), és gyönyörű környezete biztosan elvarázsol.