Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Delfin show

Tudtad, hogy Dubaiban található a Közel-Kelet első teljesen légkondicionált beltéri delfinárium, a Dubai Dolphinarium? Ez a lenyűgöző hely otthont ad delfineknek és fókáknak, és lehetővé teszi a látogatók számára, hogy élő show-kon és fotózásokon keresztül közelről megismerjék és kölcsönhatásba lépjenek velük. A hely Bur Dubai partján, a gyerekek paradicsomának, a Children’s City közelében található.

A Dubai Dolphinarium 2008. május 21-én nyitotta meg kapuit a Dubai Önkormányzata által, és támogatást élvez a dubai kormánytól, hogy szórakozási lehetőséget és oktatást nyújtson a nagyközönségnek a delfinekről, fókákról és más tengeri élőlényekről. Azzal is foglalkoznak, hogy az ilyen barátságos emlősökkel való interakció a fiatal generációt arra inspirálja, hogy védelmezzék a tengeri életet és környezetet.

A Dubai Dolphinarium egy modern, 5000 négyzetméteres tengeri létesítmény, ahol akár 1250 ember is kényelmesen helyet foglalhat. A delfineknek saját privát élőhelye van, 600 köbméter tengerrel összekötve a fő medence területét. Külön kialakítottak egy orvosi medencét és fóka medencét is, hogy ezek a tengeri emlősök is jól érezzék magukat.

A delfinárium kínál csoportos és gyerekprogramokat, gyerekzsúrokat, iskolai kirándulásokat, csoporteseményeket, trambulint, úszást delfinekkel, tükrös labirintust, madármutatót, egy éttermet, ahol gyors és szórakoztató ételeket kínálnak a gyerekeknek, és egy mini 5-D & 7D mozitermet.

Ha turistaként Dubaiban jársz, a Dubai Dolphinarium meglátogatása igazi kihagyhatatlan élmény! Megtapasztalhatod a delfinek bűvöletét, élvezheted a vidám és izgalmas show-kat, és még közelről is megismerkedhetsz ezekkel a csodálatos tengeri élőlényekkel. Emellett a hely fontos oktatási szerepet is betölt, hiszen megismerheted a tengeri élővilág jelentőségét és védelmének fontosságát.

Tehát ne habozz, látogass el a Dubai Dolphinariumba, és hozz létre emlékezetes pillanatokat, amelyekről még sokáig mesélni fogsz!

A program ára

Trenszferrel

$35-tól/Fő