Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

E-foil

Az eFoil egy olyan vízisport, amely kombinálja a szörfözés, a kite foil, a repülés és a snowboardozás izgalmait. Az egyedi élménye mellett az is nagyszerű, hogy az eFoil-t meglepően könnyű megtanulni. Akár 20 perc alatt már a víz felett repülhetsz, élvezve a szörfözés szabadságát és a motoros vízisportok sebességét egyszerre.

Az eFoil egy elektromos hydrofoil, melynek alján egy propelleres stabilizátor szárny található. A szárny segítségével a deszka kiemelkedik a vízből, mintha lebegnél a víz felett. Ez az érzés varázslatos, és valóban olyan, mintha repülnél a tenger felszínén.

Az eFoil széles körben népszerű a vízi sportok szerelmesei körében, köztük a kite-osok, windsurfösök és szörfösök körében is. A foil segítségével kisebb szélben is remekül használható, így akár olyan vizeken is foilozhatsz, ahol a motoros meghajtású vízi sporteszközök használata korábban tiltott volt.

Az elektromos meghajtás teszi az eFoil-t különösen izgalmassá. Ez lehetővé teszi, hogy a sebességedet még jobban fokozd, és olyan vizeken foilozhass, ahol más motoros vízi sportok használata korlátozott.

Az eFoil igazán sokoldalú és lenyűgöző élményt kínál. Nincs szükség szélre vagy hullámokra, bármilyen vízfelületen élvezheted ezt a fantasztikus sportot. Ha szeretnél egyedülálló élményekkel gazdagodni Dubaiban, és megismerni a repülés érzését a vízen, akkor mindenképpen próbáld ki az eFoil vizisportot!

A program ára

$35-tól/Fő