Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Flyboard 

Ha szereted a kalandot és a vízi szórakozást, és arra vágysz, hogy gyönyörködhess a tájban és élvezhesd az Arab-öböl meleg tengerét, akkor mindenképpen próbáld ki a flyboardot!

A flyboardozás egy izgalmas tevékenység, amelyben a víz felett lebeghetsz egy deszkán, amelynek közepén egy tömlő van csatlakoztatva, és a víz ereje által belépsz a magasba. Ez a vízsugár akár 10 méter magasságba is képes emelni az embert, így lehetőséged nyílik repülni, ugrálni és trükközni a víz felett és a vízben. Ez a tevékenység minden szinten szórakoztató és izgalmas, kezdőtől a haladóig, és eredetileg délkelet-franciaországi franciák szabadalmaztatták még 2011-ben.

Ha turistaként látogatsz Dubaiba, akkor ez a flyboard program kihagyhatatlan élményt kínál. Sokan először próbálják ki a flyboardot, és gyakran azt kívánják, bárcsak korábban megtehették volna. Most te is kipróbálhatod ezt az izgalmas és szórakoztató tevékenységet közvetlenül a Dubai tartózkodásod elején!

Az instruktorok segítségével hamar megtanulhatod a flyboard használatát, és általában 5-15 percet vesz igénybe, hogy magabiztosan repülj és élvezd a kényelmes tartózkodást akár 6 méter magasságban a tenger felett.

Tedd próbára a bátorságodat és élvezd az izgalmas repülés élményét a flyboarddal Dubaiban! Fedezd fel a víz tetején lebegés érzését, és hozz létre felejthetetlen pillanatokat, amelyeket örökre szívedben őrizhetsz!

A program ára

Transzferrel

Érdeklődj az árakról