Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Speed Boat

Ha szereted az izgalmas és sebességet kedvelő kalandokat, és arra vágyik, hogy megcsodálhasd Dubait és a gyönyörű tengerpartot egy hajó fedélzetéről a Perzsa-öbölben, akkor ez a program igazán felkelti érdeklődésedet!

A kora reggeli és késő esti órákban elérhető hajótúra során lenyűgöző kilátásban lesz részed. Így elkerülheted a sivatagi hőséget és élvezheted a friss tengeri szellőt a Perzsa-öbölben. A hajóval eljuthatsz a Palm Jumeirah-ra, a Dubai kikötőre és a híres Burj Al Arabra, hogy közelről megcsodáld ezeket a látványosságokat.

A hajótúrán ne felejtsd otthon a fényképezőgéped, mert rengeteg fotózási lehetőség adódik. Rögzítheted a gyönyörű kilátást a városról és a tengerparti látványosságokról. Az idegenvezető narrációján keresztül megismerheted Dubaj történelmét és kultúráját is, így ez a hajótúra nemcsak szórakoztató, de informatív is.

A hajóról nyújtott városnéző túra a Perzsa-öbölben magával ragadó élményt nyújt. Ahogy a hajó akár 30 csomós sebességgel száguldozik, lenyűgöző kilátásban lesz részed. Megcsodálhatod a híres Burj Al Arabot, a modern Dubai Marinát és a lenyűgöző Palm Jumeirah-t, melyek mind hozzájárulnak a város kifinomult és lenyűgöző arculatához.

Fedezd fel Dubai lenyűgöző városképét egy sebességben gazdag hajótúra során, és hozz létre emlékezetes pillanatokat, amelyeket örökre szívedben őrizhetsz!

Az ár tartalmaz ivóvizet, szódát és snack-et

A program ára

$275-tól/Hajó