Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Vacsorás hajóút

Ha varázslatos élményre vágysz, ami felülmúlhatatlan panorámát és finom ételeket kínál, akkor ne hagyd ki ezt a programot, ha turistaként a városban jársz.

A Marina esti hajótúra lehetőséget nyújt, hogy élvezd a Dubai Marina lenyűgöző látványát a tengerből. A Marina környezete a naplementekor igazán elbűvölővé válik, amikor az épületek fényei kigyúlnak és a város ragyog. Ez a romantikus és izgalmas élmény felejthetetlen pillanatokat szerez számodra.

A hajótúra során olyan nevezetességeket is megcsodálhatsz, mint a Dubai Marina partvonalán sorakozó felhőkarcolók, a Palm Jumeirah lenyűgöző műve, valamint az Atlantis Hotel és a Burj Al Arab látványa a tengerből. A fények és az épületek csillogása egyedi és varázslatos élményt nyújt.

A hajótúra során nemcsak a látványra lehet koncentrálni, hanem a finom ételek élvezetére is. A vacsorás hajótúrán élvezheted a kifinomult éttermi élményt a vitorlás hajó fedélzetén, ahol ízletes ételek és italok várják, melyekkel a kényeztetésére törekszenek.

Ez a hajótúra nem csak a romantikus pároknak szól, hanem baráti társaságoknak és családoknak is, akik szeretnének egy felejthetetlen éjszakát eltölteni a tenger hullámaira simulva.

A Marina esti vacsorás hajótúra kiváló lehetőség arra, hogy megcsodáld Dubai gyönyörű városképét egy teljesen új perspektívából, miközben finom ételeket fogyasztasz, és kellemes időt töltesz az Éj királynője alatt. Ne habozz, és szerezd be jegyedet erre az izgalmas és romantikus kalandra, ahol emlékezetes pillanatokkal gazdagodhatsz, melyeket örökre szívedben őrizhetsz!

A program ára

Transzferrel

$80-tól/Fő