Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Ne csak lásd, tapasztald is meg a dubaji luxust!

A fényűző életstílus, minőség és pompa otthona

Ha bárkit megkérünk, hogy mondjon csak egyetlen dolgot, ami Dubajról eszébe jut, biztosak vagyunk abban, hogy a luxust említi majd. Az arab extravagancia a város minden szegletében jelen van. Megmutatkozik az olyan ember alkotta turisztikai látványosságokban, mint a Burj Kalifa, a magas felhőkarcolók, és a tengerre épített szigetek. 

Ha olyan luxusban szeretnél élni, még ha csak egy nyaralás erejéig is, mint sehol máshol a világon, akkor el kell jönnöd Dubaiba! Itt egyszerűen minden a fényűzésről, a pompáról, és a pénzről szól.

5 dolog, amitől kivételesnek érezheted magad ebben a különleges világban

Ha Dubaiba látogatsz, egyszerűen nem tudod kivonni magad annak a látványnak és azoknak az élményeknek a hatása alól, amelyeket itt megtapasztalhatsz. Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyeket ha átélsz, a saját bőrödön érezheted, milyen is a felső tízezer élete.

Luxus utazás 

A luxus bérautókról és Uber utazásokról már biztosan hallottál. De létezik ezeknél jobb módja is annak, hogy igazán átélhesd a gazdagság érzését az utazásaid során. Hogyan? Vegyél igénybe egy felső kategóriás bérautót magán sofőrszolgáltatással! Hát nem sokkal elegánsabb és fényűzőbb ilyen módon egyik helyről a másikra menni? Így megtakarítod a vezetés fáradalmait, a legmenőbb luxusautók közül választhatsz, amelyekből úgy szállhatsz ki a sofőr mögül, mint egy filmsztár. A világnak ebben a csücskében még az is megeshet, hogy vörös szőnyeget is gurítanak a lábad elé.
Ha szeretnél te is luxusautót bérelni, akkor javaslom keress meg minket, és segítünk benne, kattints ide.

Luxus túrák 

Ha szeretnéd felfedezni és körbejárni a helyi látványosságok mindegyikét, akkor választhatsz magán túrákat is. Sokkal nagyobb élmény lesz nem csak egyszerűen körbesétálni Dubai történelmi negyedeit, hanem olyan luxus túrákon részt venni, amelynek során nemzetközi szórakoztató műsorokat élvezhetsz, vagy magánjachton hajózhatsz Dubai partjai mentén! Annak ellenére, hogy ezek a programok nem olcsók, jól teszed, ha időben elkezded megtervezni ezeket a túrákat, hogy biztosan legyen hely azokon a programokon, amelyeket úgy érzed, elbír a pénztárcád. Ehhez leginkább Superior szolgáltatásunkat javasoljuk ahol egy Mercedes kisbusszal megyünk érted! Superior szolgáltatásunkat itt találod: Superior.

Vásárlás 

Amikor Dubaiban vagy, nem hagyhatod ki, hogy körülnézz az üzletekben. Egyszerűen muszáj! A vásárlás tulajdonképpen a testmozgás szinonimája Dubaiban, hiszen olyan óriási méretekkel rendelkező bevásárlóközpontokban várják, hogy elköltsd a pénzedet, amelyeknek már a bejárása is komoly állóképességet igényel. Ha napi tízezer lépés a kitűzött célod, akkor bátran lépj be a The Dubai Mall-ba, vagy a Mall of Emirates-be, mert itt biztosan meglesz. Egyél, vásárolj, pihenj és ismételd!

Luxus Szállás 

Hol máshol lenne a világ egyetlen hétcsillagos hotelje, ha nem itt, Dubajban? A Burj al-Arab tlán a leggyönyörűbben megtervezett és megvalósított hotel az egész földkerekségen. Ha itt foglalhatsz szobát magadmak, akkor igazán kivételesnek érezheted magad a Dubajban tartózkodásod idején. Képzeld el, hogy az arany csak úgy hever a szobádban! Az arannyal bevont bútorok és berendezési tárgyak már önmagukban is a mérhetetlen luxus érzését adják, de ezt még lehet tovább fokozni azzal, ha kinézel az ablakokon, és látod a lábad előtt heverni ennek a fantasztikus városnak a minden mással összehasonlíthatatlan panorámáját. Ha csak egyetlen éjszakát töltesz is el itt, mindig vissza fogsz vágyni ebbe a kivételes környezetbe. Vagy talán haza sem akarsz majd menni. 

Luxus Étkezés

A vásárlás mellett az étkezés is egy olyan élmény lehet Dubajban, amely szintén nem fukarkodik a luxussal. A dizájner és egyéb luxus termékek megvásárlásának lehetőségével a világ szinte minden országában élhetünk, az étkezést luxus szinten élvezni viszont nem mindenhol van módunk. Dubaiban van lehetőségünk a hagyományos arab ételek megízlelésére, de választhatunk Michelin csillagos éttermek közül is, ha épp a fine dining rajongói vagyunk. Dubai egy olyan hely, ahol még az ízek élvezetét is fel tudják emelni a legmagasabb szintekre. Ha igazi luxus étkezési élményre vágysz, ajánljuk a sivatagi szafarit, amelynek végén a csillagos égbolt alatt fogyaszthatod majd el, eddigi életed legemlékezetesebb vacsoráját.

Szuper éttermekért töltsd le az utazási segédlet: Utazási Segéd.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn