Fedezd fel Dubai, és környékének látnivalóit!

Sivatagi programok

Sivatagi szafari

Felejthetetlen sivatagi kalandok: Találkozó délután 3-kor a szálláson, majd indulás a sivatag felé. Élvezd a terepjárós rallyzást bukócsővel biztosított járműveken, amelyeket tapasztalt sofőrök vezetnek. Éld át a lenyűgöző naplementét a táborban, ahol tevegelhetsz, quadozhatsz, homokdeszkázhatsz, vizipipázhatsz és henna festést készíthetsz. A programot egy izgalmas showműsoros vacsora koronázza meg. A kaland után visszaindulás a szállodába, érkezés körülbelül este 9-10 óra.

$65/Fő

Prémium sivatagi szafari


Csoportos szafarik: Indulás 15:00 körül a szállodából. Korlátlan víz/üdítő. Quadozási/buggyzási lehetőség saját vagy nyílt sivatagban. Dűnézés az új autókkal a Sharjah-i sivatagban. Meseszép, limitált létszámú oázis tábor. All-Inclusive tábori étkezés. Hennázás és solymászat ingyenesen. Grill húsok, svédasztalos vacsora. Umm-Ali édesség és gyümölcssaláta. Ingyenes Sisha élmény. Garantált élmény.

$150/Fő

Privát szafari

Privát szafari: Több órás rally a homokdűnéken, quad túra, Polaris buggy vezetés, piknik és rengeteg más élmény a vörös sivatagban. Profi videósok dokumentálják az élményeket. Árakért lépj kapcsolatba velünk.

$450/autó

Quad túra

Quadozásra a szafari program alatt is van lehetőséged, viszont amennyiben komoly gépekkel, a sivatagot bejárva szeretnél csapatni, Neked a külön Quad programunk kell!

Többféle méretű/teljesítményű gép közül választhatsz, és a dűnézés hossza csak rajtad múlik!

Sisakot, szemüveget fel, irány a sivatag!

$130-tól/Fő

Love Lake

Ha egy kicsit szeretnél elszakadni a nyüzsgő várostól a pároddal vagy a családoddal, mindenképp ajánljuk neked ezt a programunkat.

Szervezhetünk egy csendes, meghitt, romantikus pikniket is nektek.

$100/Fő

Buggy túra

Jól bírod a dűnézést? Kipróbálnád a tudásod? Elvinnéd egy körre a családod, vagy a haverokat?

Több méretű/teljesítményű Buggy közt biztosan megtalálod a kedvencedet.

A kis kétszemélyes szöcskétől, az 1000-es turbós,4 személyes 170 lóerős Polarisig terjed a választék.

$330-tól/Fő